“Till min pojke” Kristina Hurtig


droginformation-nu-min-pojke

“Till min pojke är en mors berättelse om hur det är att leva med ett missbrukande barn i familjen.

Från och med nu tar Peter all plats. Det är som om vi fått en gökunge i boet. De andra syskonen far illa.

Långsamt förvrids tillvaron för familjemedlemmarna. Ständig oro, sömnbrist och stress blir en del av vardagen för föräldrarna, liksom nattliga akututryckningar och långa vaknätter hemma och i psykakuternas korridorer.

Ständigt steget efter kämpar familjen för att hjälpa Peter att komma ur sitt alltmer accelererande missbruk. De sociala myndigheternas verktyg är tandlösa och sätts in alldeles för sent.

Texten som är skriven i dagboksform är mycket stark och gripande. Boken kommer att kunna hjälpa andra i liknande situation – och om någon som läser detta då kan känna tröst eller till och med få hjälp att ändra sin anhörigs situation, så har det familjen gått igenom inte varit förgäves.

Kritiken mot de sociala myndigheterna kommer tydligt fram och man kan inte annat än önska att boken skulle kunna bli obligatorisk läsning på Socialhögskolorna i landet.”

Hälsningar,
Kristina Hurtig

Beställ den gripande boken “Till min pojke” av Kristina Hurtig

ISBN 9789163782459
Författare Kristina Hurtig
Bandtyp Mjukpärm
Utgivningsdatum 20150327
Sidor 294

.
Droginformation.nu arbetar med förebyggande och motiverande droginformation, som får barn och ungdomar att självständigt välja bort drogerna.

I över tjugo år har vi hållit drogföreläsningar till mer än 700 000 personer på skolor över hela Sverige.

Vi når fram till ungdomarna och får resultat!

Stöd oss! Då kan vi hjälpa fler barn och ungdomar!

Precis som Barncancerfonden, Röda korset, Greenpeace och Amnesty så har vi ett 90-konto (plusgiro) och övervakas av Svensk Insamlingskontroll.