Svenska drog tester!


Logga för Svenska drog tester

 

Vi är ett företag från mitten av Sverige. I staden Borlänge så bedriver vi våran verksamhet och nu när vi har börjat expandera så fann vi det riktigt bra att samarbeta med en sida så bra som droginformation.nu.

Vi bedriver försäljning av drogtester till företag och kommuner runt om i landet med fokus på hållbar utveckling. När vi pratar om hållbar utveckling så pratar vi ur ett ekonomiskt perspektiv.

Alltför länge har priserna varit obalanserade på marknaden och denna obalans ämnar vi att jämna ut en gång för alla för en ny och mer rättvis marknad på drogtester. Vi vill inte att våra kunder ska känna sig begränsade alls på grund av ekonomin när det kommer till drogtester.Vi vill inte att våra kunder ska känna sig begränsade av mängden drogtester dem behöver utföra och riskera att någon inte får dem hjälp dem behöver. Vår unika och nya “Flexibla prispolicy” är vårat vapen när det kommer till att se till att vi levererar väldigt kvalitativa produkter till väldigt rättvisa priser.

Flexibel prispolicy innebär att vi är alltid billigast och har dem mest kvalitativa produkterna på marknaden oavsett konkurrenternas erbjudanden. Detta är tack vare att vi har bl.a alla godkända EU certifikat vi behöver ha på våra produkter inklusive FDA certifikat på våra produkter vilket innebär att vi har möjlighet redan nu att bedriva internationell försäljning av våra produkter. Detta i samband med att vi konstant pressar priserna gör oss till en motståndare som har något väldigt bra på marknaden.

Tack vare samarbetet med droginformation.nu kommer vi ha möjligheten att utbilda våra kunder när det kommer till missbruk och se till att dem får väldigt kvalitativ information.

Vi ser fram emot samarbetet och är säkra på att det kommer hjälpa denna sida att utvidga sig som en större auktoritet när det kommer till droginformation och oss som en större auktoritet inom drogtestsbranschen med vårat mål att expandera till ett av Sveriges största företag inom drogtestsbranschen.

Mvh
Daniel Saber
Svenska drog tester
0101755555, info@drogprover.se