Rasmus berättar om sitt missbruk av alkohol


Se mer information här från Droginformation.nu om alkohol

rasmus-s

“Framsteg är alltid roligt.

Jag som tog initiativet att starta upp denna facebooksidan tittar en hel del på hur jag själv fungerar, hur jag förändrar saker och ting och vad jag gör framsteg.

Jag tänkte jag skulle dela med mig utav en del utav min berättelse och hur jag förändrade saker och ting.

Det preparatet eller den drogen som sabbar mest och som är absolut vanligast i Sverige var också den drogen som höll på att sabba mitt liv. Jag syftar på alkoholen, en otroligt “fri” drog då den är legal eller laglig i Sverige.

Jag var nog dock lite annorlunda jämfört med resten utav mina vänner och dem andra i min åldersgrupp, jag satt hellre hemma och drack än att vara ute på krogen och supa.

Konsekvensen blev att min familj blev hårt drabbad utav de,jag kunde inte begränsa mig när de gällde mängden, fanns de mycket, så drack jag mycket också, tills de var slut eller tills jag däckade.

När man dricker alkohol så är man oftast inte lika tillbakadragen, utan man säger vad man tycker och så vidare, vilket jag också gjorde.

En dag så gick jag som lite omväxling ut, jag var full, jag var dock glad, och jag skulle ner och ta ett par öl på en pizzeria i närheten, vilket resulterade i att jag sprang på en gammal “ovän” till mig och med de sagt så tror jag att ni allihop förstår att de inte slutade så bra heller. Jag var alldeles för full för att kunna försvara mig (ändå bråkade jag) vilket resulterade i att personen jag “bråkade” med kunde utnyttja min instabilitet till max, ta till ett tillhygge och träffa mig i huvudet så jag får sy skallen.

Allt detta hände på grund utav att alkoholen var inblandad för i vanliga fall hade jag ignorerat honom, men inte när jag var på fyllan.

Detta är en del utav min berättelse, och hela kommer snart att komma ut i videoform, den kommer såklart att länkas här på sidan.

Det jag vill komma till är att efter den händelsen så har jag inte varit i närheten utav alkohol, jag slutade helt och vände mitt liv helt.

Låt de inte gå så långt,märker ni att “Nej fan detta kommer inte sluta bra” så SLUTA med en gång,eller absolut bäst,börja inte alls.

Idag mår jag bättre än någonsin, jag valde träning och hälsa istället, vilket har hjälpt mig något otroligt mycket.
Men vänta lite…vart vill jag egentligen med allt detta sagt, komma fram till..?

Jo, alkohol är säkert jättecoolt och allt vad de är,likadant med alla andra droger, dem är säkert jättehäftiga, men de ger dig ingenting positivt i slutändan, följ din dröm och följ den till max, ja lovar att du kommer förstå när du börjar se ljuset i tunneln.

Tack så länge. :) / Rasmus. :)”

Se mer information här från Droginformation.nu om alkohol
.
Droginformation.nu arbetar med förebyggande och motiverande droginformation, som får barn och ungdomar att självständigt välja bort drogerna.

I över tjugo år har vi hållit drogföreläsningar till mer än 700 000 personer på skolor över hela Sverige.

Vi når fram till ungdomarna och får resultat!

Stöd oss! Då kan vi hjälpa fler barn och ungdomar!

Precis som Barncancerfonden, Röda korset, Greenpeace och Amnesty så har vi ett 90-konto (plusgiro) och övervakas av Svensk Insamlingskontroll.