Magdalena värnar verkligen om de mänskliga rättigheterna


take-stand

.
Magdalena berättar här själv om varför hon startade Facebookgruppen Take a Stand.
.

“Jag startade detta i tron om att vissa människor kanske kan börja öppna upp sina sinnen över all den här fucked upp diskrimineringen runt om i världen.

Jag har hopp om att en dag så kanske människor börjar älska varandra, inte baserat på av deras hudfärg, sexuella läggning eller vilka prövningar dom har gått igenom i livet utan helt enkelt baserat på individens personlighet.

Jag själv Som var en homosexuell, arbetslös, missbrukande kvinna utan några vänner så stod man inte högt som människa och man trodde inte att man hade någonstans att vända sig, dock var inte detta det värsta! Det värsta var att man trodde man hade nått den totala bottnen och att man var helt ensam i det mörkret.

Jag lyckades själv ta mig upp därifrån men jag vet också om hur många gånger man var på väg att ge upp under den resan.

Jag vill visa för alla människor där ute, unga som gamla, som någon gång har fått genomlida (eller genomlider i detta nu) det jag fick genomlida att dom är inte ensamma i det här, jag vill tala om för dom att där är fler som känner exakt som dom och att det finns hjälp att få så länge man är villig att ta emot den. ‘

Jag vill tala om för alla därute att dom är viktiga och betyder något!

Jag vill få fram budskapet att du duger exakt som du är oavsett vad folk säger till dig! Jag vill även få ut matnyttig information så som vilken slags hjälp det finns att få och var man kan få tag på den.

I grund och botten så står min sida upp för allas lika värde och att det aldrig är försent!”

Värna om de mänskliga rättigheterna! Gå med i Take a Stand!
.
Droginformation.nu arbetar med förebyggande och motiverande droginformation, som får barn och ungdomar att självständigt välja bort drogerna.

I över tjugo år har vi hållit drogföreläsningar till mer än 700 000 personer på skolor över hela Sverige.

Vi når fram till ungdomarna och får resultat!

Stöd oss! Då kan vi hjälpa fler barn och ungdomar!

Precis som Barncancerfonden, Röda korset, Greenpeace och Amnesty så har vi ett 90-konto (plusgiro) och övervakas av Svensk Insamlingskontroll.