Efterlysning! Ung fd. missbrukare sökes


Droginformation.nu - förebyggande droginformation

// Obs! Tack för visat intresse!
Intervjun är nu klar för tidningen och de behöver inte intervjua fler.//

Vill du hjälpa till att få ut förebyggande droginformation?

En skola söker unga fd. drogmissbrukare som vill berätta sin historia om droger – se nedan. Hör gärna av er till Angelica.

Hej! Jag är en elev från Kopparlundsgymnasiet som jobbar med en skoltidning om alkohol och droger. Jag letar efter en person att intervjua om missbruk av droger och alkohol. Om ni har kontakter till någon som kanske har haft ett missbruk och tagit sig ut ur det, som är villig att bli intervjua om det hör gärna av er till mig.

Detta är som sagt till en skoltidning och används till inget mer och eftersom tidningen är riktad till ungdomar skulle det vara bra om jag fick intervjua en ungdom. Men självklart blir jag glad av vem som, som ställer upp för intervjun då jag förstår att detta är ett känsligt ämne att prata om. Personen får naturligtvis vara anonym i tidningen.

Hör av er snarast, Mvh Angelica från Kopparlundsgymnasiet, angelica.drio(at)kgy.se.

Droginformation.nu arbetar med förebyggande och motiverande droginformation, som får barn och ungdomar att självständigt välja bort drogerna.

I över tjugo år har vi hållit drogföreläsningar till mer än 700 000 personer på skolor över hela Sverige – våra förebyggande drogföreläsningar.

Vi når fram till ungdomarna och får resultat!

Stöd oss! Då kan vi hjälpa fler barn och ungdomar!

Precis som Barncancerfonden, Röda korset, Greenpeace och Amnesty så har vi ett 90-konto (plusgiro) och övervakas av Svensk Insamlingskontroll.