Vi bidrar till samhället med Narkotikasökhundar


Vår verksamhet består av att tillhandahålla narkotikasökhundar som jobbar förebyggande mot tex skolor, arbetsplatser, behandlingshem.

Jag, Ingrid Hammarlind, är den som driver företaget “Hammarlinds DetectionTeam”.

Själv har jag för tillfället 2 hundar av rasen jaktspringerspaniel som är i jobb. Har 2 andra förare som medhjälpare, Maria Rickardsson 2 hundar, labradorer, samt Kristina Gustavsson 1 hund, springer spaniel.

Anledningen att jag utbildade mig och startade detta företaget är att dels har jag alltid tränat och tävlat med hundar, men insåg att jag skulle vilja jobba med det, den andra anledningen är att hela teamet vill bekämpa droger på det sätt vi kan, helt enkelt bidra till samhället.

Vi jobbar under sekretess givetvis, och uppvisar utdrag ur brottsregistret när vi kommer till en uppdragsgivare.

Resultat som vi uppskattar mest är när man ser att droghanteringen på de platser vi söker minskar och att det verkligen har en preventiv effekt, detta brinner vi för, att kunna göra skillnad!

I framtiden är vår förhoppning att fler inser hur viktigt detta jobbet är,och att hundarna är eminenta på sitt jobb, och att vi därmed kan expandera och hjälpa till att förhindra att människor hamnar i missbruk.

Mvh Ingrid Hammarlind, Maria Rickardsson, Kristina Gustavsson

Välkommen att kontakta oss på:
ninni130(at)hotmail.com eller ringa 070-4468618, 0340-674406.


Hur skall vi hjälpa de unga?

Stärka dem så att de kan stå emot nyfikenheten och grupptrycket.

Droginformation.nu arbetar med förebyggande och motiverande droginformation, som får barn och ungdomar att välja bort drogerna.

I nästan tjugofem år har vi gett drogföreläsningar till mer än 740 000 personer på skolor över hela Sverige i 200 kommuner – våra förebyggande drogföreläsningar.

Vi når fram till ungdomarna och får resultat!

Droginformation.nu - ge ditt stöd för mer förebyggande droginformation till barnen
Precis som Barncancerfonden, Röda korset, Greenpeace och Amnesty har vi 90-konto (plusgiro) och övervakas av Svensk Insamlingskontroll.