Etikettarkiv: Alex Breeze

Massor av marknadsföring av Droger till Barn!

Cannabis glass i Prag, Droginformation.nu på besök

Hej!

Jag tänkte berätta lite om vår resa till Prag – i Tjecken.

Vi på Droginformation.nu fick en inbjudan från Vlastimil i Prag – en underbar eldsjäl som jobbar med att förebygga droger bland unga. Under flera år har han arrangerat seminarium för poliser, volontärer och socialarbetare i hur man håller föredrag och hur man kommunicerar till unga.

Vi tackade JA direkt!

Så, jag och Alex Breeze gick upp tidigt den morgonen, morgontrötta tog vi tåget till Kastrup för att sedan flyga till Prag får att hålla seminariet.

Vi flög in över Prag – denna vackra stad med så otroligt mycket kultur och fina byggnader. De tog väl hand om oss och vi fick en tur i stan med god mat och lite historia lektioner. De var verkligen stolta över sin stad.

Läs mer här “Massor av marknadsföring av Droger till Barn!” »

Bookmark and Share

Fantastiskt respons på våra drogföreläsningar!

isaynodrugs-alex

Våra drogföreläsningar har fått en fantastisk fin respons från rektorer, lärare, skolpersonal, föräldrar och inte minst från eleverna!

Vi tror på att ge förebyggande droginformation som motiverar, är lättförståelig och når fram. Kontakta gärna mig för mer information om drogföreläsningarna.

En lärare om vår förebyggande drogföreläsning

Hej!

Ja, jag som lärare tillsammans med en del av mina kolleger som var där och samtliga elever var jättenöjda!

Jag gillade hur föreläsningen var upplagd, där egna erfarenheter med ett språk som ligger på elevernas nivå vävs in med viktig information om droger. Jag upplevde att eleverna kunde ta till sig av informationen som föreläsaren Alex delade med sig.

Det var blandade känslor under föreläsningens gång för eleverna, vissa perioder var det skämt och skratt för att sedan övergå på ett smidigt sätt till poängen och allvaret på konsekvenserna vid bruk och missbruk av droger. Det var ett bra sätt att nå ut till eleverna och beröra dom!

Vi är jätte nöjda med er som organisation och kvalitén på föreläsningen.

Jag tackar för denna givande föreläsning, Alex var strålande!”

Lärare i idrott och hälsa MALMÖ

Se mer respons på våra drogföreläsningar

Respons från rektorer på våra drogföreläsningar
Mängder med lovord från barn & ungdomar
Mer information om vår förebyggande drogföreläsning

Bookmark and Share